Inschrijven als Deskundig Asbestverwijderaar (DAV 2)

Inschrijven kun je zien als een ‘open sollicitatie en eerste kennismaking met ABR Milieu. Je geeft bij “motivatie en toelichting” aan; wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor een functie, waar je zoal wilt werken en voor hoeveel uur. Op basis hiervan kunnen de recruiters van ABR Milieu je koppelen aan werkgevers en passende vacatures zoeken die bij je passen. Uiteraard dien je wel je CV mee te sturen en kun je jouw open sollicitatie nog beter pitchen door een video sollicitatie mee te sturen. Wel zo innovatief!

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bericht van ons en zullen wij je al dan niet uitnodigen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarbij wij je vragen om originele diploma’s en referent(en) te overleggen.

Onvolledige aanmeldingen worden niet in behandeling genomen en verwijderd uit de ABR Milieu database. Wij kunnen je dan niet optimaal van dienst zijn.

  
Invalid Input
Invalid Input

U dient akkoord te gaan met minstens één van bovenstaande voorwaarden* verplicht veld

** Indien u uw inschrijving wenst te beëindigen in onze database stuurt u ons dan een mail met uw verzoek naar: info@abrmilieuservices.nl. Na ontvangst van uw mail zullen wij uw inschrijving direct verwijderen.

© 2016-2024 ABR Groep