Over ons

Uw personele vraagstukken ondergebracht bij een dienstverlener!

ABR Milieu Services biedt u deze mogelijkheid. Met haar jarenlange ervaring in de Milieu sector op het gebied van het terbeschikkingstelling van vakbekwaam personeel is zij een dienstverlener waar u uw zaken gerust aan kunt uitbesteden. Wij vinden het een uitdaging om uw projecten samen met u tot een goed einde te brengen.

ABR Milieu Services weet dat de sector zich de laatste tijd steeds meer onderscheidt door de hoge mate van dienstverlening, tijd, flexibiliteit en service. Juist deze uitgangspunten vertegenwoordigt ABR Milieu Services en heeft in korte tijd geresulteerd in een sterke groei van de onderneming en een uitbreiding van diensten. ABR Milieu Services BV maakt deel uit van de ABR Groep.

De ABR Groep verenigd gespecialiseerde uitzendbedrijven in diverse markten en segmenten. Met haar gelieerde uitzendondernemingen is zij instaat de opdrachtgever geheel te ondersteunen bij de uitvoering en begeleiding van de projecten.

Contactgegevens

Neem contact op met ABR Milieu Services voor meer informatie over de mogelijkheden.

ABR Milieu Services
Bezoekadres
Augustapolder 48
2992 SR Barendrecht

Postadres
Vrij Harnasch 114E
2635 BZ Den Hoorn

Piketnummer: 06-48905625

E: info@abrmilieuservices.nl  
T 0180 - 74 57 41

Openingstijden:
ma t/m vr: 7.00 - 18.00 uur

Wij zijn altijd op zoek naar:
Grondwerkers gekeurd, Asbest verwijderaars, Slopers, DLP-ers, Rioleringsmedewerkers, Straatmakers, Hoveniers, Spoorleggers, Oppermannen, Bouwopruimers, Kraanmachinisten, Betonwerkers, etc.

 

© 2016-2024 ABR Groep